Modeltog for alle.

Togklubben1til32’s medlemmer har hang til tog. Dog kun i en mindre udgave men det fylder alligevel og du kan nyde synet af deres store udvalg på Veterantræffet.

Tog i skalamodel 1:32 fylder neget mindre end et i fuld størrelse. Og mange havde Märklin eller lignende da de var barn for mange år siden. Genoplev barndommens togbane i Laden på Fredbogård.

 

Togklubben vil fremvise en del af deres righoldige samling af modeltog. Deres opstilling kan fylde en lastbil og det kræver arbejde at sætte den store bane op.
Men glæd dig når de er færdige og du kan se toget køre rundt på banen.
Få allerede nu en smagsprøve når du ser filmen længere nede, fra en tidligere udstilling.

Togklubben har tidligere udstillet deres samling mange andre steder, hvor de har benyttet sportshaller og andet der har pladsen til den store opstilling.
Det bliver spændende at se hvad de har med på Veterantræffet, som kan få minderne frem hos (bedste-)forældrerne som kan fortælle deres egne børn om deres egen togbane fra den gang de selv var børn.

Læs mere om togklubben på deres hjemmeside eller deres Facebookside. (Begge åbner i nyt faneblad).

 

En god togfilm på Youtube fra en efterårsudstilling.

 

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.