Græstedløbet – historisk pålidelighedsrally

Så er der mulighed for dig, med en gammel bil fra før 1994, at prøve kræfter med et lille historisk pålidelighedsrally. Læs mere om det nedenfor og hent gerne pdf-filen og læs mere. Græstedløbet betragtes som et træningsløb, så det er måske lige noget for dig.

Hvad er historisk pålidelighedsrally?
SONAX DASU CLASSIC er en serie af motorløb, pålidelighedsløb, for dig som ejer en klassisk bil indregistreret før 31. december 1994 eller før, og som har lyst til at køre let motorløb sammen med måske et familiemedlem eller en god ven.

Historisk pålidelighedsløb er løb, hvor det er let at finde rundt, og hvor det gælder om at køre med den rigtige fart, så kontrollerne passeres på de rigtige tidspunkter. Der køres på veje af fin kvalitet, med pauser og plads til snak og hygge med de øvrige deltagere. Ruten I skal køre, er skitseret i en rutebog i form af kort og instruktion. På ruten er der kontrol-poster. I får oplyst køretid og gennemsnitshastighed, som så skal forsøges overholdt mellem kontrolposterne. Afvigelserne danner grundlag for resultatet i det pågældende løb.
Historisk pålidelighedsløb er let at komme i gang med og tilbyder socialt samvær med ligesindede. I første omgang er det eneste udstyr I har brug for, udover en klassisk bil og 2 personer, er lineal og kuglepen.

 

Løbet arrangeres i samarbejde med Sports Motor Klubben Gladsaxe.

Som du læse mere om ved at klikke deres navn (åbner i nyt faneblad).

Du kan læse mere om tilmelding til Græstedløbet her.

PDF-filen findes her.(åbner i nyt faneblad)

 

 

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.