Scalextric-racer og unikke modelbiler

Prøv en Scalextric-racer og se de unikke modelbiler som du ikke har set før. Og få et foredrag om Moldova og hør om landet som bl.a. turistmål.

MiniRaceKlub
Vi har tidligere haft besøg af Sjællands MiniRaceKlub med deres bane. Til stor fornøjelse for både børn, ældre og hele familier. Nu er chancen der igen for at få en køretur med et dejligt stykke legetøj af ældre dato. Der er kompetente folk til at vejlede dem som ikke har prøvet det før men samtidigt også tips til dem som lige mangler det sidste. Scalextric var det helt store hit for mange år tilbage.Hos os sætter vi tiden tilbage med Scalextric racerbanen.
Vi gør det umulige muligt. Vi får en 25 m. stor Scalextric racerbane sat op, og det vil være Brian Kristensen, fra Sjællands MiniRaceKlub, som stiller sin private 4 spors scalextrix bane til rådighed. Der vil være race for alle pengene, og du kan selv prøve banen, og lade børnene teste det legetøj, som du måske selv har leget med, da du var på deres alder.

Unikke modelbiler og Moldova
Eugen Petersen, som stammer fra Moldova, fremviser sin store flotte samling af modelbiler (kun lør/søn) fremstillet i det tidligere Sovjetunionen. Eugen afholder også to foredrag og viser film, om Moldova, bl.a. som turistmål og om sin hobby med at samle på modelbiler.
Moldova er et lille land i det tidligere Sovjet, klemt inde mellem det vestlige Ukraine og det østlige Rumænien, tæt på Sortehavet. For nogle år siden var der to danskere på besøg i landet som også endte i en udsendelse på DR. Og de var glade for besøget, selvom det var lidt anderledes.
Glæd jer til Eugen, hans biler og historien om Moldova.

Du finder racerbanen og modelbilerne, oppe på Fredbogård.

Foredrag om Moldova og modelbiler
lørdag d. 27. og søndag d. 28.

kl. 13.00

 

 

 

 

 

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland