THE WORKS ”Real Rock n’ Roll”

The Works er et liveband som er unikt godt sammenspillet og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Amerikanske Rock n’ Roll- og rootsmusik.

Store klassikere på listen
Med hæsblæsende soloer på el-guitar, saxofon, får man Hammond orgel og alt det andet serveret på en måde, så man ikke kan undgå at blive revet med. Der spilles på instrumenter fra 50’erne og 60’erne for at få den helt rigtige sound. Udover sange fra albummet er der også plads til udødelige klassikere af: Little Richard, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis m.fl. når bandet spiller live.

Rock Nalle som gæst
Bandet udkom med albummet ”I Gotta Know” i august 2020. Michelle Birkballe og den danske Rock n’ Roll legende Rock Nalle, er gæster på det helstøbte album, med halvt egne- og halvt covernumre. Alt er indspillet live i studiet, for netop at beholde den rigtige energi og stemning i musikken.

Noget i bagagen
De erfarne bandmedlemmer har gennem årene også spillet med navne som: Gnags, Kim Larsen, Rugsted/Kreutzfeldt, Anders Blichfeldt, Michelle Birkballe og Rock Nalle m.fl.

Du kan opleve live koncerten på

Græsted Veterantræf
Musikteltet
Søndag d. 28. maj kl. 19.00

 

Entrébilletten til Græsted Veterantræf giver både adgang til kørsel med veterantoget og også koncerterne og meget mere.

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland #Mylle