Musik til maden

På Kræmmerscenen finder også musik af forskellig slags, mens du nyder din mad og dikke. Kræmmerscenen er ikke ny men ny i vores programhæfte, så vores gæster bedre kan orientere sig om hvad der sker hvor.

Country-Roots
Country-Roots er et af Danmarks virkelig solide livebands.
Deres repertoire består af iørefaldende, ældre og nyere Country.
Et spændende program til stor glæde for et publikum, der holder af musik lige fra Johnny Cach til svingende og medrivende Countryrock. Medlemmerne af Country-Roots har lange musikalske karrierer bag sig – også i andre sammenhænge.

Chiens Rouge
Cheins Rouges spiller en form for jazz, som man normalt kalder ”gypsyjazz” eller zigøjnerjazz på dansk. Gypsyjazz er – kort fortalt – betegnelsen for den måde at spille jazz på, som den legendariske guitarist Django Reinhardt introducerede i Frankrig i løbet af 30’erne. Det er en sammensmeltning af traditionel zigøjnermusik, swingmusik og elementer fra den franske musette-genre.

Voldsgaards Musik Covers
Søndag og mandag er der mulighed for at høre Voldsgaards Musik Covers alias Niels Voldsgaard, der med originale guitarer og kølig elegance fremfører de største hits fra instrumental musik af bl.a. Jørgen Ingmann, The Shadows,The Spotnicks og lign. 60’er bands.

Refers Boogieband
Refers Boogie Band kommer og spiller danske hits, boogie og blues. Der vil være numre af Gasolin, Shu-bi-dua, Bamse, TV-2, Mogensen og mange flere store danske musikere.

Kræmmerscenen

Lørdag 27. maj
Country-Roots spiller kl. 12.00-14.00
Chiens Rouges spiller kl. 15.00-17.00

Søndag 28. maj
Voldsgaards Musik Covers spiller kl. 12.00-14.00
Refers Boogieband spiller kl. 15.00-17.00

Mandag 29. maj
Voldsgaards Musik Covers spiller kl. 11.30-13.30

Entrébilletten til Græsted Veterantræf giver både adgang til kørsel med veterantoget og også koncerterne og meget mere

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland