Militærhistorien på Veterantræffet

DU SKAL SE MILITÆROMRÅDET!!! Her bliver drenge til mænd og mænd bliver til drenge igen.

Og vi ved jo alle, at bag en mand står der en endnu stærkere kvinde. Vi giver dig igen muligheden for at tage på en spændende militærhistorisk rejse.
Gå gennem koldkrigstiden, stop op og mærk stemningen hos soldaterne i 2. verdenskrig. Se ægte sydstats-kanoner og hold dig for ørerne når de bliver affyret. Se krigsslagene, hvor der kæmpes heftige kampe mellem amerikanske og tyske soldater med ægte våben fra 2. verdenskrig. Nyd en kop kaffe eller en kold øl i Vietnam-baren efter at set militærkøretøjer og panzer køre rundt på terrænbanen.
Amerikansk Civilwar. Oplev dem på “Traktortræk-banen” og se hvordan de levede i deres telte og mærk duften af kaffe og pandekager lavet over åben bål. De medbringer 4 originale kanoner som bliver affyret.

Se hele tidsperioden til den store militærparade i ringen. Oplev på egen hånd hvordan soldaterne levede i de forskellige lejre. Få en snak med vores udstillere. I militærområdet er der mulighed, mange steder, for publikum i at være med en “levende” udstilling. Vi udstiller ikke i montrer, men hos os er det private ildsjæle som gerne vil dele deres viden med dig, og måske udløser det en tur i en jeep eller lidt større panzer. Hele programmet er spækket med event, shows og happenings på militær området – men også på andre områder af Græsted Veterantræf.
Send en snap fra cockpittet i F-16 til farmor.
Måske kan du gøre et kup hos en af militærkræmmerne.

Følg nærmere med i programmet for tider og placering af events og shows.
Grundet høje lyde, skud og eksplosioner henstiller vi til at hunde og andre kæledyr kun medbringes med omtanke.
En del af Græsted Veterantræf du ikke må gå glip af!!