Mors dag med de gamle håndværk

Der foregår til stadighed en udvikling i samfundet som er svær at undgå. Men gamle håndværksfag har stadigvæk en stor betydning i samfundet. Så de må ikke uddø.

 

Vi har stadig bindingsværkshuse, vindmøller, blyindfattede ruder og meget mere af den gamle skole. Og de skal jo også repareres, ligesom stråtaget.

 

 

På Græsted Veterantræf viser vi et meget bredt udsnit af de gamle håndværk. Der er den gamle esse med smeden, rebslageren, sadelmageren og mange flere interessante mennesker og værktøj fra de gamle håndværksfag.

 

Og på selve Mors dag, kan vi også fortælle, at der mulighed for at se på flotte buketter med mere, fra blomsterbindingens ædle kunst.
Alle kan jo godt lide en flot buket og på Veterantræffet er der mulighed for at se den lokale blomsterkunster Trine Norby, udfolde sig udi den ædle kunst.

Trine startede sin karriere som 15-årig, med sit første besøg på Grønttorvet, og har de seneste ca. 20 år deltaget og vundet i mange mesterskaber. Så her er der mulighed for at lure nogle tricks, fra en rigtig professionel.
Og mon der ikke er flere emner der tiltrækker en del kvinder, indenfor de traditionelle håndværk.