Oplev hitmageren Poul Halberg Live

Igennem rigtigt mange år, har Poul Halberg været en stor del af den danske musikscene og nu har du muligheden for at lytte til hans mange hits.

Bandet Halberg & Friends, som du kan opleve LIVE på Græsted Veterantræf i pinsen, startede i 2013, med et mix af Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og fra solo albums.

Og langt de fleste har sikkert lyttet til Poul Halbergs musik og færre har sikkert vidst at det var et af hans mange hits de lyttede til. Men Poul Halberg står faktisk bag flere af dansk musiks største hits. Med næsten 40 år (næste år) på bagen er Magi i luften, i samarbejde med Mona Larsen, nok det største hit og en evergreen fra Pouls hånd. Det var den gang, at streaming var på vinyl-lp-plader.

Men andre sange er også lige så kendte; Elskes af dig, Jeg vil la’ lyset brænde, Mandagsstævnemøde, Brændende Læber og Transit er andre store hits fra Poul Halbergs musikalske karriere.

 

På denne aften vil man også kunne opleve Jette Schandorf på bas, som også var en del af Halberg Larsen og også optrådt i andre sammenhænge, bl.a. sammen med Poul Halberg. Gorm Bülow på keyboard og Jesper Thomsen, trommer, har også spillet sammen med en lang række prominente navne på den danske musikscene. Og Heidi Degn, vokal, er heller ikke et ukendt navn indenfor musikken og har bl.a. udgivet plader siden slutningen af 90-erne og senere været med til at vinde det internationale Melodi Grand Prix.
Alt i alt et særdeles erfarent band, med en god bagage i rygsækken.

Og på denne aften, vil man kunne opleve en lang række af de store danske hits, som Poul og vennerne, har været involveret i gennem de sidste 40 års tid.

 

Oplev

på Græsted Veterantræf

søndag d. 5. juni kl. 21.00

og få en forrygende Fars dags aften

Nedenfor kan du lige nu, nyde lidt af deres musik.