Tak for i år

Bestyrelsen for Græsted Veterantræfforening, vil gerne ønske god jul og godt nytår.

Vi vil ønske alle vores mange frivillige hjælpere, samarbejdspartnere, sponsorer, vores mange dejlige gæster og alle andre en god jul og et lykkebringende nytår.

Igen i år har vi sammen formået at skabe et Veterantræf og andre aktiviteter, som vi kan være glade for og som har skabt glæde for de mange, som har deltaget.

Vi glæder os til det nye år, hvor der igen er Veterantræf, og andre oplevelser, som vi er fælles om at udvikle og udføre. Igen i det kommende år, er det de frivillige som står i første række, som er dem som får det hele til at ske, og vores samarbejdspartnere som er med til løfte niveauet og sponsorerne som støtter op om arbejdet, og derved kan vi fortsat sikre gode oplevelser for vores mange gæster, børn såvel som voksne.

Vi glæder Os også, til igen at byde vores mange gæster velkommen, til Veterantræf, Halloween eller hvad I nu er til, og håber selvfølgelig på mange gensyn i det nye år 2020.

 

 

Som det sidste der sker i år, er der frivillige som står for Græsted Veterantræfs fyrværkeriudsalg, på Fredbogård i dagene d. 27. – 31. dec. Dette kan der læses mere om på denne side (direkte link-åbner i ny fane).

Vi ses igen i det nye år, til de nye events, sammenkomster med mere.