Festlige nytårsfyrværkeritilbud

Nu skal julen lige overståes og så kommer Nytårsfesten.
Græsted Veterantræfforening sælger igen fyrværkeri til dit nytårsparty.

På Fredbogård er der igen salg af fyrværkeri i tiden 27. dec. – 31. dec. Alle dage mellem kl. 10-20. Dog kun til kl. 15.00 d. 31. dec.

Årets julegave til de mange trofaste fans af Græsted Veterantræf, er en spændende konkurrence, som består af fire dele og en stor finale-afslutning.

Du liker og følger på knapperne i det felt. Billedet kan være anderledes hos dig.

Du deltager i konkurrencen på vore Facebook-side (link til Facebook åbner i en ny fane), og for hver dag du deltager i dagene d. 27. dec.-30. dec., får du et lod til den store hovedpræmie, som kan vindes d. 31. dec.
Præmierne har en værdi på op til ca. kr. 900.
Vil du være sikker på at muligheden for at vinde de mange flotte præmier, skal du på vores Facebook-side (link til Facebook i en ny fane), like Facebook-siden, så vil du få informationer om konkurrencen og øvrige nye indlæg.

Du har måske set vores annonce i lokalavisen??

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev på denne side (link åbner i ny fane), så du får en E-mail, når der er nyt på hjemmesiden.

Præmierne er udvalgt blandt de mange gode tilbud, du kan finde i vores store sortiment, som sælges i Fyrværkeriudsalget på Fredbogård, Holtvej 40 i Græsted.

Forsiden til Græsted Veteranforenings fyrværkeriside, hvor du kan se og forudbestille dit fyrværkeri.

Du kan allerede nu, på Veterantræffets egen fyrværkeri-side (link åbner i ny fane),  se hvad der er i det store sortiment, og forudbestille dit fyrværkeri, så det ligger klar til afhentning. Nedenfor er en lille vejledning.

Du kan med fordel forudbestille dit fyrværkeri, så det er pakket når du ankommer. Du fører din musepil hen på det stykke fyrværkeri du ønsker, efter et øjeblik åbner der sig en boks, og i denne boks, klikker blot på kurven under det enkelte stykke fyrværkeri, så kommer det i din kurv. Dette kan du gøre for alt det fyrværkeri du ønsker. Når du skal færdiggøre din bestilling klikker du på indkøbsvognen næsten øverst til højre på siden. Så kommer du til din bestillingsliste og nederst kan du komme til din indkøbskurv, hvor du kan ændre antal eller slette evt. fejl ved at klikke på de enkelte varer. Efter evt. ændringer klikker du på “Opdater kurv” og derefter “Gå til kassen”.

Kassesiden, hvor du udfylder de de stjernemarkerede felter. Husk dato for afhentning.

I “Kassen” udfylder du de obligatoriske felter der er markeret med en RØD STJERNE, HUSK dato for afhentning, og sidenhen “Afgiv bestilling”. Så skulle dit fyrværkeri gerne ligge klar til dig når du kommer for at afhente det.

Og du betaler først ved afhentning. Derfor ingen brug af Dankortoplysninger.

Ved forudbestilling er der desuden mulighed for at opnå rabat og bonusgaver.

 

Årets store knald-nyhed Tidligere indlæg om fyrværkeri-salget