Vi spiller med musklerne…

…og Veterantræffet slår på ”tæven”

Årets tema på Græsted Veterantræf er ”Muskelkraft” og det byder vi på masser af

Lørdag d. 8 juni
kl. 14.00
i Musikteltet

Den lokale Gilleleje Boxing Club, med sloganet ‘Hellere et ringhjørne end et gadehjørne’, står for at arrangere en professionel bokselandskamp mellem Danmark og Tyskland, hvor fem danske, heraf nogle stykker fra det lokale nærmiljø, møder fem tyske boksere i en landskamp. Kampe der sikkert byder på en del drama om udfaldet og hvilket land der løb er af med sejren.

Aslan Mahauri

På det lokale danske hold, som er udvalgt af Danmarks Bokse-Union, kan man bl.a. finde en debutant i en landsholdskamp, Aslan Mahauri, sølvmedaljevinder ved DM, og Jacob Porsgaard, dansk mester og med sin første professionelle kamp tilbage i januar.

Silas Gryholt

På programmet står også Silas Gryholt, som både er sjællandsk og dansk begyndermester og Steven Windemuth, og som begge er fra Gilleleje Boxing Club.

Herudover er der boksere fra det øvrige Sjælland, som også har mesterskabstitler i bagagen.

 

Udover denne landskamp, bokser det lokale talent, Oliver Møllenberg, sin tredje professionelle kamp mod Albaneren Kristian Bejko. Han står noteret for fire professionelle kampe og har vundet de to af dem. Men har til gengæld en god amatørbaggrund. Man forventer at dette bliver Olivers hårdeste kamp til dato. Oliver glæder sig til kampen på hjemmebanen. “Det er det her, man bokser for, dét at være på hjemmebane. Jeg har bokset hele mit liv i Gilleleje Bokseklub” siger Oliver Møllenberg.

Så glæd jer til nogle brag af kampe mellem lokale danske boksere og deres udenlandske modstykker.

Kom og støt op om de nye danske talenter, måske er der en kommende verdensmester i mellem, som du har bakket op i hans start på karrieren.

Som optakt til kampene spiller The What levende musik, inden de senere samme dag, giver koncert i Musikteltet. Læs mere om dette her.

Og måske vi får både nummerpiger og Mikkel Kessler at se??

 

 

Du kan læse meget mere på flg. sider:

Gilleleje Boxing Club Pressemeddelelse

Gilleleje Boxing Club  Facebook

Oliver Møllenberg  Facebook

Team Møllenberg Facebook

Boksenyt Artikel om kampen

Netavisen Gribskov Artikel om kampen

Gilleleje.nu Om Gilleleje Bokseklub

 

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.