Praktisk information om besøg på Veterantræffet

Godt at vide….

Find vej
Træffet foregår på Græsted Eventplads

Kommer du i bil som publikum, skal gps-navigatoren indstilles til: Holtvej 67, 3230 Græsted, Danmark, hvor gratis parkering kan finde sted.

Følg de opstillede skilte mod træfpladsen.

Som udstiller kommer du lettest ind ved at køre mod Græsted Syd Station og køre ind på pladsen fra syd.

OBS! Holtvej vil være spærret for gennemkørsel fra Holtvej 18 til Holtvej 67 under hele træffet.

Parkering / Handicap
Der vil være gratis organiseret parkering på de tilstødende marker. Parkeringspladsen findes ved Holtvej 67.

Handicapparkering kan ske ved Græsted Mosteri. Handicappede med ledsagekort, kan gratis medtage en ledsager til Græsted Veterantræf. Der er også handicaptoiletter på træfpladsen.

Lokaltog
Gæster kan med fordel benytte sig af Lokaltog til transport til træffet. Toget kører fra Hillerød og Helsingør hver time og lige til døren. Fra Græsted Station er der kun 100 m til træfpladsen.

Toiletter, babylounge og førstehjælp
Der findes toiletter flere steder rundt på pladsen, også handicaptoiletter. Derudover er der en babylounge med pusleplads. Og desuden en førstehjælpsstation.
På pladsen vil der være samaritter, til at tage sig af lettere skader. Derudover vil der være hjertestartere til rådighed.

Sikkerhed.
Der vil være hundevagt på pladsen alle nætter fredag, lørdag, søndag og mandag.

Penge
Det er muligt at betale med kontanter, Dankort og MobilePay i billetsalg og barer, og kontanter kan hæves i træffets Info-vogn, som du finder midt på pladsen.

Hunde på pladsen
Gæster er velkomne til at tage hunde med på pladsen, men de skal være i snor og efterladenskaber skal fjernes. Vi anbefaler dog ikke at tage hunde med på træffet, da der vil være mange høje lyde fra køretøjer, karruseller og diverse andre ting.

 

Del dette: