Scalextric-racerbanen vender tilbage

Vi har tidligere haft besøg af Sjællands MiniRaceKlub med deres store modelracerbane.

 Til stor fornøjelse for både børn, ældre og hele familier, har racerbanen trukket smilene og latteren frem, når man så og prøvekørte banen.
Nu er chancen der igen for at få en køretur med et dejligt stykke legetøj af ældre dato og teste evnerne, udi racerbanens kunst, mod resten af familien. Der er kompetente folk til at vejlede dem som ikke har prøvet det før men samtidigt også tips til dem som lige mangler det sidste. Scalextric var det helt store hit for mange år tilbage.Hos os sætter vi tiden tilbage med Scalextric racerbanen.
Igen gør vi det umulige muligt. Vi får en 25 m. stor Scalextric racerbane sat op og det vil være Brian Kristensen, fra Sjællands MiniRaceKlub, som stiller sin private 4 spors Scalextrix bane til rådighed. Der vil være race for alle pengene og du kan selv prøve banen, og lade børnene teste det legetøj, som du måske selv har leget med, da du var på deres alder.

 

 

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland