Veterantræffets fyrværkerisalg åbner igen i år.

Gennem nogle år, har vi solgt kvalitetsfyrværkeri, fra salgsstedet på Fredbogård. Og det sker igen i år, for vore mange trofaste kunder og nye er selvfølgelig velkomne.

Fyrværkeri for store og små
Der er som vanligt noget for de voksne og noget for de mindre størrelser. Der er fyrværkeri der spænder fra de store raketter og fontæner til de mindre skrappe sager til børnene. Og sikkerhedsudstyret er selvfølgelig også til stede.
Igen i år vil der blive annonceret nogle knaldtilbud der kan blive krydret med nogle konkurrencer. Derfor er det vigtigt at holde sig prienteret via vores hjemmeside (tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev så får du besked når der er nyt på siden), facebook og måske også vores Instagram.

Nyheder
En nyhed er at vi har ændret åbningstiderne en smule. Se dem længere nede.
En anden er at der kommer en speciel limited edition af fyrværkeri til Græsted Veterantræfs Krudtsalg. Dette kommer der mere nyt om senere.
Vores salgsside hos Royal Fireworks er opdateret med de nye åbningstider, ligesom man kan se udvalget af fyrværkeri. Men er desværre endnu ikke helt online for bestillinger. Men tjek gerne siden igen når vi når lidt hen i december.
Du kan se salgssiden her. Siden åbner i et nyt faneblad.

Demoaften
Som altid, hvis vejret tillader det, vil der være en demoaften, hvor der er prøveafskydning af noget af det forskellige fyrværkeri der er til salg i Krudtsalget.
Denne dag er der også åbent lidt længere tid, så man kan sikre sig sit fyrværkeri efter demo-afskydningen.

Demoaften finder sted:
Fredag d. 29. december 2023 kl. 18:30

Nye åbningstider:
27. – 28. dec. 10:00 – 18:00
29. dec. 10:00 – 19:30
30. dec. 10:00 – 19:00
31. dec. 10:00 – 14:00

Vi glæder Os til vores mangeårige trofaste kunder og SELVFØLGELIG er der også plads til nye, der kunne tænke sig at skyde nytåret ind med godt fyrværkeri.