LIVE fra Græsted Veterantræf

Du har igen muligheden for at se og høre Live-TV og Live-Radio fra årets jubilæumstræf. Vapnagaard TV og Radio MIX FM er igen tilstede på Veterantræffet og vil sende til seere og lyttere.

Radio Mix FM
Mix FM sender mange timers live-udsendelser fra Veterantræffet alle dage, hvor man kan høre hvad der sker på Veterantræffet, hvis man ikke er så heldig selv at være der.
Mix FM kan høres på FM-frekvenserne 92.2, 93.1 eller 107,5 eller via nettet på mixfm.dk (Åbner i nyt vindue) – Mix FM er hele Nordsjællands hitradio der sender reklamefri hits fra 70’erne, 80’erne og op til de seneste hits fra i dag.

Vapnagaard TV
I samarbejde med Vapnagaard TV, sendes der live-tv fra Veterantræffet i år. Men oplevelsen af at være der selv, er alligevel ikke den samme.
Vapnagaard TV vil sende alle dage fra Veterantræffet, fra start til det slutter. Lør- og søndag er det derfor mellem kl. 10-24 og mandag mellem kl. 10-16.
Du kan finde udsendelserne på flere måder:

https://vapnagaardtv.dk/gr-sted-veterantr-f
https://www.facebook.com/VapnagaardTv/
https://www.youtube.com/channel/UCgHNexMAUsZ-mQgS_m8UX7w

Alle sider åbner i et nyt vindue.

På Vapnagaard TVs Youtube-kanal kan du også se ældre udsendelser og på deres egen hjemmeside kan du, under menupunktet arkiv, se de ældre udsendelser.

 

 

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland