Kom tæt på naturen

Har du nogensinde tænkt på hvad der gør, at en flagspætte kan hamre sit næb ind i et træ 20 gange i sekundet i fuld kraft uden at få hjernerystelse…

..eller hvorfor man ikke kan høre en ugle flyve? Eller måske har du undret dig over noget helt tredje om nogle af de dyr vi har i Danmark?

Bliv klogere på naturen
Sammen med biolog, naturformidler og illustrator, Marie Rubæk Holm, skal vi kigge på nogle af de fantastiske dyr vi har her i landet og høre om deres måder at leve på.
Marie tager forskellige udstopninger og andre spændende genstande fra naturen med, som man kan kigge på og undersøge. Vi skal tegne, farvelægge og stille alle de spørgsmål vi kan forestille os om naturen. Og har man selv noget man har fundet i naturen, så tag det endelig med. Så kan det være Marie kan hjælpe til at finde ud af hvad det er.

Marie viser vej
Marie vil tag jer med på to ture rundt på træfpladsen, og dens omgivelser, og kigge på de levende dyr der er tilstede og så vil hun fortælle lidt om hvordan deres vilde forfædre lever i naturen.

Glæd jer til at møde Marie. Det gør vi!😀😁

 

Mandag d.29. maj mellem kl.10-14

kan i møde Marie Rubæk Holm

som er biolog, naturformidler og illustrator

på Børnedyreskuet

 

 

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland