Så skal der være fest med musik på

På Græsted Veterantræf er der altid god stemning og tradition for god musik. I år er Thorbjørn Risager & The Black Tornado på programmet med forrygende musik, som bringer minderne tilbage til de gode gamle dage.

Har turneret verden rundt
Gennem de sidste tyve år har Thorbjørn Risager & The Black Tornado sat spor i hele Skandinavien, Europa, Canada, USA og Asien. De har fængslet publikum med deres dynamiske sceneoptræden og en lyd, der blander soul, Chicago blues, boogie og rock ‘n’ roll med en stemme, som bringer mindelser om Ray Charles, Van Morrison og Billy Gibbons.
Risager har haft æren af at dele scene med the Buddy Guy og Doyle Bramhall II i Indien. Han har spillet med navne som Robben Ford og Kim Wilson (The Fabulous Thunderbirds) og varmet op for Bonnie Raitt og Tedeschi Trucks Band.

En knægt fra Nordsjælland..
..kan også blive noget ved musikken.
Thorbjørn Risager voksede op i den lille by Jyllinge ca. 30 km fra København. Det tidligere fiskerleje ligger på den østlige
bred af Roskilde Fjord med en travl havn med en fantastisk udsigt, hvor solnedgangen møder horisonten i det fjerne. Med
en sådan udsigt over fjorden er det svært ikke at sidde og drømme om tidligere tiders vikingetogter og andre eventyr, som
den store vide verdens horisonter har at byde på.
De har vundet fans i alle verdenshjørner på deres utal af rejser over hele kloden – selv Elwood Blues himself, Dan Ackroyd, som hyldede deres “Hot rhythm and blues” og tilføjede: “Risager’s got a great voice, great delivery and feels the blues. The songs are original, but sound like they come from a Stax recording session circa 1965.

En unik oplevelse for publikum
På alle måder er bandet rigtige “road warriors”, der bruger 9-10 måneder om året på at turnere, men det er aldrig noget, de har taget for givet. “Alle koncerter er unikke oplevelser. Man ser bare ud på publikums smil og reaktioner, og så ved vi, at det vi laver, giver mening”, uddyber Risager.

Thorbjørn Risager &

The Black Tornado
Musikteltet
Lørdag d. 27. maj kl. 21.00

Alle fotos af Christoffer Askman

Entrébilletten til Græsted Veterantræf giver både adgang til kørsel med veterantoget og også koncerterne og meget mere.

#veteranbil #reenactment #græsted #reenactor #visitnordsjælland #visitdanmark #nordsjælland #kræmmermarked #loppemarked #visitdenmark #nordsjaelland #Mylle