EFTERLYSNING af frivillige

Vi har en dejlig stor flok frivillige der, enten året igennem eller når Veterantræffet finder sted i pinsen, gør et stort stykke arbejde i at få Græsted Veterantræf til at blive et dejligt Veterantræf for de mange gæster der besøger Veterantræffet i pinsen.

Igen i år har vi brug for jer.
Fra den spæde start i 1996 med ca. 800 gæster, kommer der nu ca. 20 gange så mange gæster. Mange er af vores gæster er familier, som enten mindes det der var engang og samtidigt fortæller om det til deres børn, børnebørn osv. og andre der nyder det gamle mekanik og nostalgiske ved at besøge Veterantræffet.
Men denne store begivenhed kan kun finde sted, ved hjælp af frivillige som er med til at gøre vores gæsters besøg hyggeligt og inspirerende.
Det lokale foreningsliv er i stor stil med at få Veterantræffet til at rulle på skinner men vi vil gerne have flere med.

Er det noget for dig?
Der er altid en række fordele ved at være frivillig. Gratis adgang til Veterantræffet og noget til ganen. Plus glæden ved at være med til at få dette store event til at være en positiv oplevelse for de mange gæster, både de mange børn men også de lidt ældre årgange.
Vi har samlet en lille oversigt over hvilke opgaver, vi tilbyder og der er noget for alle aldersklasser. Du kan læse mere i ovenstående sorte menu under punktet: DELTAGER > BLIV FRIVILLIG HJÆLPER….. Eller via nedenstående link.

Frivillige opgaver på Veterantræffet.
På samme side har du også muligheden for tilmelde dig som frivillig.

Fællesspisning med mere info.
I år arrangeres der en fællesspisning for frivillige Fredag d. 14. april. Her vil der være et oplæg om det at være frivillig på Veterantræffet. Du kan læse mere om det på dette link.

Fællesspisning for frivillige

Er du allerede frivillig har du her muligheden for at udbrede kendskabet til Veterantræffet, til dine venner hvis de også har en interesse i at være frivillig. Du har allerede modtaget invitationen fra Crewplan.
Der er tilmeldingsfrist på MANDAG d. 10. APRIL. Kontakt evt. Peter Feldborg for mere info på 60159760 eller p.feldborg@outlook.dk