Vi takker for opbakningen..

Årets sidste kunder

..i det forgange år og håber at vi kan levere gode oplevelser i 2021.

Nytåret er overstået og vi håber at alle havde en god oplevelse, både i forbindelse med vores salg af fyrværkeri hvor vi oplevede en massiv interesse men også i forbindelse med egen festivitas hjemme i privaten.
Vi gjorde vores bedste for at kunne leve op til folks forventninger til vores fyrværkerisalg, hvor vi bl.a. fik ekstra leverancer. Vi kunne sikkert ikke opfylde alle ønsker men forsøgte, i samarbejde, med at finde den næstbedste løsning.
Vi mærkede endnu en gang, den store lokale opbakning der er bag Græsted Veterantræf og det arbejde der ligger bagved vores forskellige aktiviteter.

Krudtmajoren takker af for denne gang

Vi har også i ugen op til nytår, haft flere glade vindere af vores forskellige konkurrencer. Bl.a. af et kæmpe fyrværkerisortiment til ca. kr. 5.000.
Året der svandt, betød at vi måtte aflyse flere arrangementer men i 2021 håber vi at kunne give den en skalle. Vi prøvede så at skabe lidt hygge på andre måder i vores lille lokale samfund, bl.a. med loppemarked i løbet af sommeren.
Spark dæk på Gilleleje havn kom sent i gang men da det endelig kom fra start, var det med en stor opbakning og også med mange nye gamle veterankøretøjer og folk, som vi ikke tidligere har set på Gilleleje havn, i forbindelse med Spark dæk. Opbakningen blev til sidst så stor at vi måtte aflyse de sidste to gange, for ikke at overtræde nogle retningslinier.
Uden at kende fremtiden, håber vi at kunne glæde vores trofaste gæster med et Veterantræf i pinsen 2021. Vi havde et færdigt Veterantræf parat til pinsen 2020 men blev som mange andre, indhentet af virkeligheden.
Spark Dæk på Gilleleje havn vil også forsøges videreført, for her er der mulighed for frisk luft og en lille snak med andre interesserede i veterankøretøjer.

Nogle af de frivillige bag maskerne
og fyrværkeri-salget

Vi håber at det nye år bringer muligheder med sig, for at kunne glæde vores mange trofaste gæster, så vi igen kan afholde vores forskellige arrangementer, og dermed hygge os sammen, selvom det måske alligevel er lidt på afstand.

 

 

Derfor skal det fra vores side lyde et  GODT NYTÅR TIL JER ALLE SAMMEN. Dette gælder vores mange trofaste gæster, sponsorer og de mange entusiastiske frivillige, som lægger mange timers ulønnet arbejde i vores forskellige arrangementer.

Vi ses til et spændende arrangement i løbet af året, håber vi.