Bestyrelsen arbejder benhårdt

Bestyrelsen med hue og vanter, holder møde i det fri.

I Græsted Veterantræfforening følger vi situationen meget nøje og bestyrelsen har holdt et lille udendørs bestyrelsesmøde, med behørig afstand imellem hinanden, som det sig hør og bør.
Vi følger naturligvis de anbefalinger der er fra myndighedernes side. Vi har f.eks. allerede udskudt Gribskov TarteletFestival 😥 , som Veterantræfforeningen også står bag. Her vil vi senere komme med en udmelding.
Derfor arbejdes der stadig på at få stablet årets veterantræf på benene, men vi kan jo også blive indhentet af virkeligheden, og derfor være nødt til at aflyse. Intet er sikkert i disse dage og uger 😯 . Vi bombarderes med informationer fra alle sider og ingen ved rigtigt hvad det ender med, og hvornår vi igen kan snakke om normale forhold.
Det hænder at vi får henvendelser om årets træf afholdes eller ej? Vi kan desværre ikke afgøre det selv, men håber på det bedste for alle parter. 😉

Man holder den behørige afstand, som Mette siger.

Under alle omstændigheder, er vi stadig på banen og håber at vi kan få et dejligt veterantræf 😀 , efter disse lange uger med uvished om hvordan situationen udvikler sig i Danmark og resten af verden.

 

 

Vi du gerne være mere informeret om Græsted Veterantræfforening m.v., så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så får du altid en lille mail, når der er nyt på hjemmesiden. 😀