Hilsen fra Græsted Veterantræf 2019

På dette års træf, blev der igen taget en masse billeder af de mange flotte biler, dampmaskiner, veterantog, landbrugsmaskiner, af de mange spændende events og billeder af alt muligt andet.

Vi vil i den kommende tid, bringe en række opslag med billeder fra 2019 træffet, så vidt det er muligt, inddelt i de forskellige kategorier som træffet er inddelt i. Der kan også forekomme små film på de enkelte opslag.

De forskellige opslag er opdelt i f.eks. 4*4, Militærhistorie, Kaffetelt, Veterantog osv.

Der arbejdes på at komme med et nyt opslag ca. hver 2.-3. dag, så hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev længere nede på siden til højre under punktet ”Abonner på nyheder via e-mail”. Du kan også komme ind på veterantraef.dk og se opslagene, via vores Facebook-side, hvor der lægges et link til de forskellige opslag.

Vi håber du vil nyde billederne og huske den hyggelige atmosfære i pinsen. Måske er der et billede af dig og din bil, eller andet som du kan genkende. Du kan også se billederne i større udgave ved at klikke på de enkelte billeder.

Billeder kan være underlagt copyright så hvis du vil bruge dem i andet øjemed, så skriv lige en mail til gvtf.pr@gmail.com, så finder vi ud af noget.

Her er en lille appetitvækker til de kommende opslag.