Veterantræffet er mere end veterankøretøjer

Når du ankommer til Veterantræffet er der selvfølgelig mulighed for at udvide sin viden på mange forskellige måder. Det hele går ikke op i veterankøretøjer og gammel mekanik.

Årets tema er også Muskelkraft og nogle anser at hjernen er ligesom en muskel, der skal motioneres, hvilket der er rig lejlighed til, hos vores gæster og udstillere. Og muskelkraften udgør det ikke alene, man skal også bruge hovedet engang i mellem.

Er du stjerne-interesseret?

Du har også mulighed for at udvide din horisont ved at besøge Wieth-Knudsen Observatoriet, som er et observatorium beliggende i det nordsjællandske område i udkanten af et sommerhusområde i Tisvilde. Observatoriet har man kunnet opleve på træffet i nogle år. Observatoriet anskueliggør hvordan vi befinder os i universet og hvor små vi egentlig er, når man sætter det op i en form som man kan forstå. Planetstien er en måde at opleve hvor planeterne befinder sig i forhold til hinanden og finde ud af hvor jorden, befinder sig i vores solsystem. Du kan også snakke med de entusiastiske astronomer som kan fortælle langt mere om dette, end der er plads til her. Wieth-Knudsen Observatoriet er opkaldt efter Dr. N.P. Wieth-Knudsen, som byggede det i 1955.

Ønsker du mere information eller har dette vakt din nysgerrighed så se mere på : Wieth-Knudsens Observatoriet

Hvad laver en ingeniør?

Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) er igen i år at finde på Veterantræffet. Her kan man finde ud af hvordan man bliver ingeniør og måske mere interessant, hvad en ingeniør laver til hverdag. Mange ved nok at ingeniører foretager diverse beregninger i forhold til bygning af broer og huse men de laver meget mere end dette. Kom og find ud af om du vil være ingeniør.

Vil du vide mere, så læs her: IDA Nordsjælland

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.