måske et hit ... Se mereSe mindre

Se opslaget på Facebook
·Del

Spark dæk Gilleleje Havn
Den kolde tid er ved at gøre sit indtog, der for lukker vi ned for vinteren. Tirsdag den 17/10-2017 bliver sidste officielle dag og så starter vi op igen den 17 april 2018.
Tak for det gode fremmøde og den gode stemning.

M.v.h.
Græsted Veterantræfforening
... Se mereSe mindre

Se opslaget på Facebook
·Del

Farvel og tak

Mandag kl. 16 lukkede Græsted Veterantræf 2017.

Der blev sagt pænt på gensyn af bestyrelsen, hvorefter Sort Krudt skød af. Herefter blev der tudet, dyttet, brummet og larmet alt hvad de mange maskiner kunne, for at takke af.

Vi havde ialt 14.500 på pladsen i løbet af weekenden, hvoraf de 10.000 var betalende voksne. Vi er derfor nået over budget, og ser derfor meget frem til træffet 2018.
... Se mereSe mindre

Se opslaget på Facebook
·Del

Da vi desværre ikke hade vejret med os søndag, søgte flere ly i vores kaffetelt, hvor de flotte udklædte herre og damer stod klar med kaffe og kage. ... Se mereSe mindre

Se opslaget på Facebook
·Del

Knallerter, amerikaner biler, damptraktor, lastbiler, motorcykler, veteranbiler, flymotore, militærkøretøjer og mange flere mekaniske maskiner kunne man opleve på Græsted Veterantræf 2017.

Her er et mindre udpluk af nogle af de flotte maskiner fra årets træf. Vi er meget stolte af det solide fremmøde i år, men vi håber at se endnu flere stolte ejer med deres fantastiske mekanik til næste år.
... Se mereSe mindre

Se opslaget på Facebook
·Del

Copyright © Græsted Veterantræf. Skriv til webmaster