Hvad kan du opleve?

Hvad kan du opleve?

Græsted Veterantræf består af rigtig mange forskellige elementer, som alle er med til at danne det bedste og hyggeligste træf. Det afholdes traditionen tro i Pinsen på Græsted Eventplads. Det bliver 3 dage fyldt med nostalgi, hvor musik, maskiner, tivoli, køretøjer, kræmmermarked og meget mere kan opleves.

På pladsen kan man finde amerikanerbiler, lastbiler, knallerter, motorcykler, veteranbiler, militærkøretøjer, traktorer og mange flere maskiner, som alle har en historie at fortælle.

Veterankøretøjer
Der vil på pladsen være mange forskellige veterankøretøjer at finde, alt fra Puch Maxi til Ford T. Her kommer glade entusiaster og viser deres klenodier frem. Flere klubber har en stand på træffet, bl.a. Nordsjællands Knallert klub; Mørks Garage, knallertklubben Kein Hansen og den lokale amerikanerbil-klub.

Store Krone
Måske kan det diskuteres om Rolls Royce er bilernes konge, men for mange er der ingen tvivl. Til gengæld er det et faktum, at ”Kongens bil”, også kendt som ”Store Krone”, er en Rolls Royce. Og takket være gode kontakter og stor velvilje fra Kongehuset, er det lykkedes at få denne prægtige bil til Græsted Veterantræf! Læs mere om Store Krone her

Musik der svinger
I musikteltet kan der i år opleves en masse tidstypisk musik ”fra gamle dage” med Kansas City Stompers, Elvis show v. Henrik Busborg & the Devils, Wild Wax Combo, Asfalt Ole & Preben, Ramblin Bandits og mange flere. Derudover vil der være danseundervisning med Per Rock & partner, Squaredance, Coupledance og folkedans. Vi kan derfor love en fest uden lige. Du kan læse meget mere om musikken her

Efter den sidste koncert lørdag og søndag fortsætter musikken med gammeldags DJ i musikteltet til kl. 23.30. Så bliv og nyd festen!

Fart & spænding
Er man til lidt mere nervepirrende og skrækindjagende oplevelser, kan man finde Danmarks eneste dødsdrome på træfpladsen. Her kan man opleve et show fyldt med spænding og action, når der bliver stået på hovedet, hoppet og svinget rundt med mennesker på motorcykler, mens de kører rundt i den store tønde. Det skal opleves mere end én gang!

Børnedyrskue
For børn og andre dyreglade personer har vi Græsted Børnedyrskue, som også er en del af træffet. Her er der udstillinger, konkurrencer, kaninhop, hesteshow, Agility Trail, hundeopvisning, præmier og meget mere.

Mad og drikke
Rumler maven, er der mange muligheder for både mad og drikke på træfpladsen, heriblandt i vores eget specielle kaffetelt, hvor en gruppe udklædte damer og herrer står klar med en tår varm kaffe og et stykke kage i bedste stil anno 1910. Her er der også mulighed for at få en fedtemad og en ”kaffesort”.

Kræmmer- og stumpemarked
Der er igen i år et stort kræmmermarked, hvor alt fra nyt til gammelt kan findes, her er der gode muligheder for at gøre et fund.

Og et stumpemarked hvis man nu lige står og mangler en ny del til sin knallert eller gamle bil.

Tivoli
For børn og barnlige sjæle har vi Ankers tivoli, som stiller op med både gammeldags forlystelser, boder og stande med noget til den søde tand.

Stationære motorer
Her er chancen for at komme helt tæt på fungerende motorer, hvad enten de tidligere har siddet i et transportmiddel, eller er bygget til at stå fast og trække en maskine eller et elektricitetsværk.

Kom og indsnus røgen fra dampmaskiner, diesel- og benzinmotorer, og lyt til den rytmiske dunken fra en gammel motor fra en fiskekutter.

Traktorer og landbrugsmaskiner
Der er både udstillingstraktorer, masser af landbrugsredskaber og –maskiner samt pløjning med både hest og traktor. Her er der mulighed for at følge med i årets gang på landet, og få et indblik i udviklingen af maskiner gennem tiden. Som noget særligt i år fejrer vi Ford-traktorens 100 års fødselsdag, og viser en kavalkade af de gamle traktorer.

Traktortræk
Røg, larm og hestekræfter, hvis det er lige dig, så kom ned til Traktortrækbanen. Her kan du se de brølende maskiner hive den tonstunge slæde afsted for fuld fart.

 

Nordsjællands Veterantog
Nordsjællands Veterantog kører i år både med diesel- og damptog fra både Mårum og Gilleleje til Græsted Station, hvor træffet har en indgang. Græsted Veterantræf har i år indgået et samarbejde med Nordsjællands Veterantog, hvilket betyder, at man på en billet til træffet kan køre alt hvad man har lyst til med veterantogene. Så sæt bilen derhjemme og få en heldagsoplevelse ved at tage veterantoget til Græsted Station. Læs mere og se køreplanen for veterantoget her:
http://www.veterantoget.dk/arrangementer/det-originale-veterantraef-i-graested-i-pinsen.aspx

Nostalgi camping
På Græsted Veterantræfs Nostalgi Camping vil man kunne spole tiden tilbage til campingens barndom med de gamle telte og campingvogne. Her vil man opleve den hyggeligste retro-stemning, når campisterne sidder og nyder vejret i deres orange fortelte, mens radioen spiller de gode gamle hits.

Græsted Veterantræf 2017 vil være fuld af mange flere spændende oplevelser.

Vi glæder os til at give jer en fantastisk oplevelse i Pinsen!

Kom til Veteran Sommerdans i Pinsen, på Græsted Veterantræf

Læs mere her

Del dette: