Tilmeld dig til Græsted Veterantræfs Børnedyrskue 2019

Du kan komme til tilmeldingssiden, ved at klikke på logoet.

Den store succes med Børnedyrskuet fortsættes.

Derfor kan vi igen i år, invitere børn der ønsker at udstille deres kæledyr, sammen med andre dyreinteresserede, til at deltage i Børnedyrskuet.

Du kan også deltage selvom du ikke har et kæledyr, du kan tage med. Så kan du hygge dig og snakke med de andre børn om deres kæledyr.

Du kan her være en del af fællesskabet, som du måske deler interesse med, hvis i kan lide de samme dyr eller møde andre som har et helt andet kæledyr end dig.

Du kan deltage med hund, kat, hest, får, høns, ged, kanin, marsvin og andre små gnavere.

Du kan hente plakaten ved at klikke på billedet. Her kan du finde mere info.

Vigtig information vedr. dyrene

Heste skal have deres papirer med vaccine i orden samt hestepas. Kaniner og andre dyr skal godkendes. Hunde og katte skal medbringe vaccinationspapirer.

Regler for vaccination: Heste skal have en gyldig basis vaccination og herefter være årligt vaccineret. Sidste vaccine skal være fortaget inden for et år.

Hund og kat skal være basis vaccineret og vaccineret inden for et år før dyrskuet.

Høns skal være vaccineret mod Newcastle disease og dokumentation på det. 

Hvis dyrenes papirer ikke er i orden, fører det til afvisning fra dyrskuet. Dette pga. risiko for sygdom og sikkerhed for de andre dyr.

Dommerne vurderer dyrene ud fra pasning og pleje samt deltagernes viden. Ligeledes vil der blive holdt øje med, og vurderet på, dyrets boks/bur samt det hjemmelavede navneskilt. Som I gerne må have med hjemmefra.

Alle ”dyrskuebørn” skal selv medbringe fodre og/eller hø til deres dyr. Ligeledes spand, drikkedunk, strigler og andet udstyr. I alle hesteboksene vil der kun være halm. I alle kaninbure og andre bure, er der savsmuld i bunden og halm. Det er vigtigt at man tømmer og ordner sit bur eller sin boks når dyrskuet er færdigt. Alle hjælper hinanden mandag med at rydde op.

Praktisk vedr. indtjekning, overnatning med mere.

Alle tjekker ind med deres dyr lørdag d. 8. juni mellem kl. 9 – 10 her bliver dyrene tjekket og godkendt af vores dyrlæge.

Samtidig med indtjekning af dyrene, bliver alle børn tjekket ind. Vi skal have alle børns cpr-nr. og mindst et tlf.nr. på forældrene eller anden kontaktperson. Kl. 11 vil der være velkomstmøde for alle deltagende børn. Mødet holdes i madteltet på vores plads. Her får I regler og nærmere information om de kommende dages aktiviteter. Samtidig vil alle modtage en velkomstpose med bl.a. T-shirt og klippekort.

Vi sover igen i år i tipier. Minimumsalder for overnattende børn er 10 år. Hvis barnet ikke skal overnatte på dyrskuepladsen, skal barnet hentes mellem kl. 20 og 21 og være tilbage næste morgen, til morgenmad kl. 8.

Alle børn medbringer liggeunderlag, sovepose/dyne, toiletsager, varmt tøj, gummistøvler m.m. 

Hvis I har nogle spørgsmål, så ring gerne til Katrine Hellenberg: 23860820 eller bliv medlem på vores Facebook-side ”Børnedyrskue ved Græsted Veterantræf” og følg med i hvad der sker. Det er en lukket gruppe på Facebook, hvor der bliver lagt billeder ud fra dyrskuet, som kun medlemmer kan se. 

Du tilmelder dig Børnedyrskuet på flg. link Græsted Veterantræfs Børnedyrskue, som åbner i et nyt vindue. Eller ved at klikke på BilletExpressen.

Tilmeldingsfrist er Torsdag d. 16. maj 2019.

Deltagerprisen er for heste kr. 800 og for andre dyr kr. 300. 
Med i prisen til børnene er:
Aftensmad lørdag
3 måltider om søndagen
Morgenmad og frokost mandag.

Vi glæder os, til at se rigtig mange børn og dyr.

Hilsen Lene, Lotte, Maja, Joan og Katrine

 

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.