Stem på Os i TV2/Lorry’s konkurrence: Fantastiske Fællesskaber

Ny tilføjelse d. 11. sept.
Denne side vil blive opdateret lige så snart der kommer flere nyheder  som hører til her. Så tjek siden igen efter et stykke tid.

TV2-regionerne, i samarbejde med Tuborgfondet – og Lokale og Anlægsfonden, har her i efteråret  en konkurrence om “Fantastiske Fællesskaber”.

I denne forbindelse var TV2/Lorry på besøg på årets Græsted Veterantræf og vi er omtalt på TV2/Lorry’s hjemmeside.

Der er i alt ti foreninger i TV2/Lorry’s sendeområde, som kaldes Lorryland, der er i konkurrence og kan vinde regionsmesterskabet og dermed kr. 50.000.

Vinderne af regionsmesterskaberne går videre til landsfinalen hvor præmien er kr. 100.000.

Græsted Veterantræfforening, som står bag Græsted Veterantræf, vil selvfølgelig gerne vinde denne konkurrence, fordi vi mener at vi har så meget at byde på, både i vores fællesskab og udadtil med det årlige Veterantræf.

Vi har igennem mange år, og især de seneste, vist at vi sammen brænder for Græsted Veterantræf og altid i fællesskab forsøger at udvikle, og afholde, Veterantræffet til at blive bedre ved fælles og individuelle idéer, forslag og input. I dialog med vores mange besøgende gæster, udstillere og lokale deltagende foreninger.

Og det er ikke kun til træffet at man mødes, nej fællesskabet fungerer hele året rundt og kulminerer med det årlige Veterantræf, til glæde for vores mange besøgende, udstillere, de deltagende lokale foreninger og selvfølgelig for dem som har stablet det hele på benene, både før, under og efter træffet.

Desuden arrangeres der fra foråret henover sommeren og ind i efteråret, når vejret tillader det, Spark Dæk på Gilleleje Havn, hvor der vises spændende køretøjer frem. Især af ældre dato men også amerikanerbiler af nyere dato og stylet.  TV2/Lorry havde et indslag om dette i juli 2018 som man kan se på denne side; I Gilleleje sparker de dæk. Du kan se billeder af nogle af de deltagende køretøjer og læse mere på Spark dæk på Gilleleje Havns Facebookside.

I vores punktform ser det også ud på denne måde.

Fordi Vi er fælles om:

Nostalgi og mekanik for alle og de gode Gamle Værdier.

Vi har Plads til alle i vores fællesskab.

Fællesskabet skaber Fællesskaber.

Vi har en god Dialog på tværs af fællesskaberne.

Græsted Veterantræf vil blive præsenteret på TV2/Lorry  onsdag d. 12. september (Link nederst til siden om konkurrencen hvor videoen også kan ses) og på TV2/Lorry’s Facebookside fredag d. 7. september (Link nederst). Så gik man glip af det d. 7. kan man se det d. 12. september.

For at kunne gøre sig håb om at vinde skal vi bruge stemmer. Så vi vil gerne bede dig om at stemme på OS.

Derfor: Fat mobilen eller hvad du bruger til at sende en sms med.

Skriv Lorry 3 og send det til 1272.

På TV2/Lorry’s hjemmeside kan man fra d. 3. september, og frem til d. 23. september, læse om hvem der kan vinde i Lorrylands område. Nedenstående er links til TV2/Lorry’s egen hjemmeside om Fantastiske Fællesskaber og til TV2/Lorry’s Facebookside.

TV2/Lorry’s Hjemmeside om Fantastiske Fællesskaber
TV2/Lorry’s Facebookside
   Her er en artikel om Os i den lokale Netavisen Gribskov. Pub. 31. august 2018.

 

Her er en artikel om Os i Lokalavisen Ugeposten. Pub. 7. september 2018.

 

Det hele kulminerer på TV2/Lorry fredag d. 28. september kl. 19.30, hvor der sendes direkte fra TV 2/Lorry på Frederiksberg med deltagelse af alle de ti Fællesskaber som er nominerede i konkurrencen.

Vi takker på forhånd for din støtte og din stemme
og glæder Os til at byde dig velkommen på Græsted Veterantræf i Pinsen 2019.

Nedenfor finder du også links-ikoner til vores sider på Facebook, YouTube og Instagram.

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

One Comment on “Stem på Os i TV2/Lorry’s konkurrence: Fantastiske Fællesskaber”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.