Minderne har vi..

..da lov at have, lyder det i en gammel sang. Men nogle har en gammel ting, som de gerne vil vise frem.
Og det er netop det de frivillige, det fantastiske fællesskab, i Græsted Veterantræf er dedikeret til med stor entusiasme.
Sammen med de mange, som har et veterankøretøj af en eller anden slags, såsom bil, lastbil, knallert, motorcykel eller noget femte.
Vi er et sammenrend af forskellige mennesker, som har hver vores passion for gamle ting og hver vores evne til at bibringe Veterantræffet et eller andet.
Og sammen med en række foreninger, også frivillige, arrangerer vi hvert år i pinsen et Græsted Veterantræf, hvor vi i denne 4. søndag i advents-film længere nede, ser tilbage på nogle af dette års deltagere, som både er fra de hjemlige egne men også fra det store udland.
Vi forsøger til stadighed at udvikle os og komme med nye emner som passer ind i Veterantræffet. For et par siden begyndte vi blandt andet at vise gamle danske håndværk, vi har haft besøg af “Store Krone”, Dronningens flotteste bil, Danmarks eneste motor-svævefly og sidste års børnedyrskue var også et sikkert hit blandt de små poder, ligesom reenactment og fotografering med de militærhistoriske køretøjer er det blandt drengene og meget andet spændende.
Og så er der glad musik fra de gode gamle dage om aften.
De tre dage i pinsen giver Græsted Veterantræf sig fuldt ud i røg og damp.
Lad dig tage tilbage til pinsen 2018 ved at se filmen, eller lad dig inspirere til hvor du skal tilbringe pinsen næste år i 2019. Og dermed få en oplevelse til glæde for hele familien eller bare for dig selv.
Du kan altid her på vores hjemmeside, se hvad der sker i Græsted Veterantræfforening og hvad der kommer til at ske på pinsens store event i Græsted.
Du kan også følge os på Facebook hvor der også vil være nyheder fra nær og fjern.

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.