Live in Concert: Creedence Clearwater Repeated

Der er intet der kan stoppe de unge rødder i Creedence Clearwater Repeated, og deres forrygende rockband. Det er ikke legendariske Creedence Clearwater Revival med John Fogerty i spidsen, – men det ligner særdeles godt..!

CCR LIVE CONCERT

Lørdag kl. 19.00

Musikteltet på Græsted Veterantræf

Vi skal opleve den fantastiske stemning fra sumprockens fødsel i 60’erne, og “lyden” af det karismatiske rockband Creedence Clearwater Revival – eller CCR.

De blev kendt for deres “deep south rock”, der kombinerede elementer af countryrock og rock’n’roll. CCR er anerkendt som et af genrens mest indflydelsesrige bands, og gruppen blev især kendt for sange som “Proud Mary”, “Bad Moon Rising”, “Have You Ever Seen the Rain”, “Down on the Corner”, “Lookin’ Out My Backdoor” og “Who’ll Stop the Rain”.

Hele perlerækken af superhits er naturligvis på sætlisten, når CREEDENCE CLEARWATER REPEATED blænder op!

Sangklassikerne, alle de inkarnerede Creedence-fans elsker, vil strømme ud over publikum, som for en stund kan drømme sig tilbage til en tid, da verdensbilledet var knapt så kompliceret som i dag.

Ovenfor har du mulighed for at få en lille smagsprøve Credence Clearwater Repeated som iøvrigt består af (præcis som forbillederne!) fire erfarne musikere med flere hundrede livejobs på bagen: Cristian Klerke, vokal og rytmeguitar – Adam Madsen, bas – Peter Bryndorf, lead-guitar og kor – Rasmus Hymøller, trommer.

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.