Julen nærmer sig stadig.

Og her på denne 2. søndag i advent sætter Græsted Veterantræfs årlige adventskalender fokus på lidt af dette års veterantræf. Det er ikke kun veterantræffet som vi beskæftiger Os med. I den første del af vores adventskalender viste vi nogle af de begivenheder som ikke er Græsted Veterantræf men som ligger i løbet af året.
I år var vi bl.a. med i TV2´s konkurrence om de Fantastiske Fællesskaber hvor vi viste en lidt anden side af Græsted Veterantræfforening end den man normalt ser, og fra det tidlige forår til det sene efterår var der Spark dæk på Gilleleje havn. Dette er også en del af Græsted Veterantræfforening.
Som noget kan man i år også forsyne sig til nytår med lidt fyrværkeri, hvilket du kan læse mere om på denne fyrværkeri-side.

Følg med her på siden og se de næste info-/inspirations-videoer hvor vi viser lidt af det der er sket i løbet af året.
Du kan altid læse mere om Græsted Veterantræf på vores facebook-side,  (eller brug Facebook-ikonet nedenfor), måske findes der en lille konkurrence på facebook-siden, eller lige her på vores egen hjemmeside hvor du kan læse mere om træffet og de andre ting vi arbejder på.

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.