Fællesskabet hyldet

Kage-præmien bæres ind

På denne sidste aften, inden det går løs i pinsen, blev fællesskabet på Græsted Veterantræf hyldet med en helt speciel kage

Siden sidste års træf har der været megen aktivitet. Et program for pinsens træf har taget form og bearbejdet løbende, indeholdende alt fra veterankøretøjer, musik, børnedyrskue til børneteater, militær og meget andet. Dødsdromen og andre genstande er blevet renoveret, så de fremstår sikre og friske til brug. Diverse materialer såsom Facebook-side, hjemmesiden veterantraef.dk, flyers, plakater, program-hæfte med mere er løbende blevet vedligeholdt og udarbejdet. Og en hel masse andre ting som ikke er nævnt her.

Kagen skæres for

Og i de sidste 14 dage, og især de sidste par dage, er der blevet lavet meget arbejde på selve eventpladsen, dødsdromen, telte med mere er opsat, så vores gæster kan få sig en ordentlig oplevelse i pinsen.

Vores egen Dødsdrom. Nu som kage

Og som det blev specielt bemærket og nævnt i aften, er der kun lutter smil og glade dage og ingen sure miner. Og dette, selvom der kan være udfordringer, som bare skal løses inden det for alvor går løs.

Og hvad var “præmien” så. Jo en helt speciel kage, formet som Græsted Veterantræfs, og Skandinaviens eneste, dødsdrom. Og det var en rigtig god kage til en dejlig kop kaffe eller the.

Så fra Græsted Veterantræfs frivillige, der har knoklet siden sidste år på at stable endnu et fantastisk træf på benene, skal der lyde et “Vi er rede til at byde jer velkommen”.

Så vel mødt til Græsted Veterantræf og
Gammel mekanik, nostalgi og sjov for hele familien.

Vi er på vej….

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.