Bliv en del af det fantastiske fællesskab..

..der findes omkring Græsted Veterantræf.

Pinsens Græsted Veterantræf, fungerer kun ved de mange frivillige kræfter, som hvert år lægger et stort stykke arbejde i at få det hele til at løbe rundt. Og det bedste ved det hele; du kommer så også gratis på træf, ved at tage nogle vagter som frivillig.

Til gengæld er det også et fællesskab som  fungerer rigtigt godt, og som kulminerer på selve træffet i pinsen. Her høstes frugterne af mere end et års planlægning med årets træf.

Sidste års frivillige, var heldige at få kage

Og på selve træffet skal der bruges mange frivillige. Det være sig til billetsalg, ved indgangene, som opryddere og meget andet.

Og her i starten af april, nærmere bestemt d. 8. april, åbnes der for muligheden for at tilmelde sig som frivillig, via hjemmesiden. Inden da vil der komme indlæg som omhandler de forskellige tjanser der er på træffet.

Du kan derfor allerede nu, begynde at tænke på, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i pinsen. Enten alene, sammen med en god ven eller familien. For meget ofte er det nogle gode venner, eller familien, som går sammen om at være frivillig på træffet i nogle timer.

Vel mødt på træffet i pinsen.

 

 

Facebookyoutubeinstagram
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.